Liikelahjat

Design Seppälä tuotteet syntyvät suomalaisen luonnon sekä pohjolassa eletyn elämän inspiroimana. Skandinaavinen design sekä vähemmän vakava ja kokeileva tyyli ovat arvojamme. Kaikki tuotteemme valmistetaan Suomessa. Tuotteet ovat lasermerkattavissa esim. logo, slogan tms.

PISARA KULHO

Kaunis ja tyylikäs koivuvanerista valmistettu Pisara kulho. Suomalainen design esine hedelmille, makeisille ja tyhjänäkin kaunis. Käsitelty parafiini öljyllä. Saatavilla 3 eri kokoa.

KARTTATUOTTEET

Saatavilla erilaisia karttatuotteita valitsemastasi alueesta. Tamminen pannunalunen, koivuvanerinen karttataulu, lasinaluset ym. Tiedustele lisää.

TASKULASTU

Koivuvanerista valmistettu tyylikäs ”puvunliina” Taskulastu. Alaosa taipuisaa, ei siis paina halatessa/tanssiessa. Korkeus 18,5cm, leveys: 9,7cm ( leveimmästä kohtaa ) Taskulastu on suunniteltu niin, että se on helposti tarvittaessa leikattavissa saksilla oman pukusi taskun mittoihin. Voit leikata alaosasta pois osan, jolloin saat Taskulastun sinun puvun taskuusi sopivaksi. Kuosin voi suunnitella yrityksenne logosta tai valitse 7 kuosista sinulle mieluisin.

LASINALUNEN

Design Seppälä, lasinaluset täydentävät kattauksen ja suojaavat pintoja. Setissä 2 lasinalusta.

LEIKKUULAUTA – TAMMI

Tamminen leikkuulauta on 18mm liimapuulevyä. Ylhäällä ura murusia varten. Lauta on kustomoitavissa omalla logolla, tekstillä tms.

KÄNNYKKÄTELINE

Kännykkäteline, 6mm koivuvaneria. Teline merkattavissa omalla logolla.

KORUT

Korvakorut tai kaulakoru yrityksen logosta. Suunnittelemme yrityksen logosta tai ajatuksestasi korun. Tiedustele lisää.

Design Seppälä
SoulOnes Oy
2826862-3