Design

Mitä me teemme?

Omaleimaisia design tuotteita arkeen ja juhlaan. 

Design Seppälän puiset korut ovat meille suuri ylpeyden aihe. Se tunne joka syntyy siitä kun pitelee käsissään valmista tuotetta on valloittava. Toivomme että jokainen asiakkaamme voisi kokea sitä samaa iloa kantaessaan korujamme. Seuraa meitä Instagramissa tai Facebookissa niin pysyt ajan tasalla. Jaamme myös runsaasti asiakkaiden kanssa yhdessä toteutettuja projekteja.

IMG_3290
-Perho ja -Korento. Sisustukseen sekä kaulakoruksi.


Skandinaavinen ja moderni sekä myös vähemmän vakava ja rönsyilevä design.

Se on ihmeellistä miten Kauniin korun näkeminen ja sen päälle pukeminen voi tuottaa iloa ja mielihyvää. Kauniit asiat pysäyttävät ja se taitaa ollakkin yksi tavoitteistamme uutta luodessa.

Halunamme on luoda sekä pelkistettyä että aivan uutta ja kokeilevaa. Teemme tuotteita myös runsaasti kustomoituna. Tämä antaa asiakkaalle vapaat kädet toteuttaa omia visiotaan yhdessä kanssamme. Teemme paljon esimerkiksi kustomoituja kakkukoristeita. Puinen kakkukoriste omalla tekstillä on erilainen ja varmasti henkilökohtainen juhlapöydän komiste.

Kustomoitu kakkukoriste, kakkukoriste nimellä, puinen kakkukoriste, kakkukoriste puusta, kakkukoriste nimi.
Kakku & kuva: @cakes.by.katri

Yleisimmin käyttämämme materiaali on Suomalainen laser vaneri. Yleisimmät materiaali vahvuudet ovat 1,5mm – 5mm. Teemme laserleikattuja tuotteita jälleenmyyntiin, verkkokauppaamme sekä yksilöityjä tuotteita tilauksesta.

Kiinnostuitko? Tutustu valikoimaamme verkkokaupassa.