Design

Mitä me teemme?

 

Omaleimaisia design tuotteita arkeen ja juhlaan. 

Design Seppälän puiset korvakorut ovat meille suuri ylpeyden aihe. Se tunne joka syntyy siitä kun pitelee käsissään valmista tuotetta on valloittava. Toivomme että jokainen asiakkaamme voisi kokea sitä samaa iloa kantaessaan korujamme. Kaulakoru ja korvakoru valikoima laajenee jatkuvasti, joten seuraa meitä Instagramissa tai Facebookissa niin pysyt ajan tasalla. Jaamme myös runsaasti asiakkaiden kanssa yhdessä toteutettuja projekteja sekä kaikkea sellaista mikä tuo hymyn huulillemme.

 

Little did i know…

 

En olisi nuorena uskonut tekeväni niitä asioita joita tänään saan olla tekemässä. Graafisen suunnittelun tekeminen on antanut minulle vahvan kokemus pohjan jota pääsen nyt hyödyntämään muotoilussa. Design Seppälä syntyi tarpeesta luoda uutta ja kokeilla rohkeasti erilaisia asioita. 

Visuaalinen silmä kehittyy jatkuvasti ja onkin jännittävää verrata uusia designeja vaikka vain muutaman kuukauden ikäisiin luomuksiin.

IMG_3290
-Perho ja -Korento. Sisustukseen sekä kaulakoruksi.


Skandinaavinen ja moderni sekä myös vähemmän vakava ja rönsyilevä design.

Se on ihmeellistä miten Kauniin puukorun näkeminen ja sen päälle pukeminen voi tuottaa iloa ja mielihyvää. Kauniit asiat pysäyttävät ja se taitaa ollakkin yksi tavoitteistamme uutta luodessa.

Halunamme on luoda sekä pelkistettyä että aivan uutta ja kokeilevaa. Teemme tuotteita myös runsaasti kustomoituna. Tämä antaa asiakkaalle vapaat kädet toteuttaa omia visiotaan yhdessä kanssamme.

Yleisimmin käyttämämme materiaali on Suomalainen laser vaneri. Yleisimmät materiaali vahvuudet ovat 1,5mm – 5mm. Teemme laserleikattuja tuotteita omaan verkkokauppaamme. Sekä yksilöityjä tuotteita tilauksesta.

Kiinnostuitko? Tutustu valikoimaamme verkkokaupassa.